Rumfrisk 
En dansk virksomhed, der blev grundlagt af søstrene Talia & Natalia i 2021 på det Danske marked. Hos Rumfrisk.dk kan du frit handle, ligesom om du handler i en fysisk butik - virksomheden er placeret i landet, derfor er der ikke nogen importerings gebyrer eller afgifter til forbrugeren da Rumfrisk.dk allerede har stået for alt dette.


Talia & Natalia:
"Duft-lys og røgelsesværk har altid været en del af vores hverdage, vi har rejst verden rundt for at udforske foreskellige kulturer og religioner som bruger røgelsen til holistisk terapeutisk pleje, og til at give velvære til krop, sind og sjæl - med flere års erfaring, har vi valgt at udvikle Rumfrisk.dk som nu importerer de duftende varer fra de mange lande, og endelig kan bestilles i Danmark.

Nemt & hurtigt
Når du gennemfører en bestilling, så betyder det at din pakke allerede er på vej til dig. Vi er online 24/7, og behandler din ordre så snart du har lagt den. Du skal forvente en maksimal leveringstid på 24 timer i alle hverdage når du bestiller før kl.15.

(Vi er ved at udvikle flere muligheder, hvor du kan vælge at vi får din ordre pakket som gave, kurv eller sendt som en præmie) 


Rumfrisk.dk - 30.08.2021

CVR-nr 36017880
Industrigrenen 21, 2635 Ishøj Danmark