Handelsbetingelser
Rumfrisk.dk v. Bestway Trading ApS,, industrigrenen 21 2635 Ishøj CVR: 38366521

Priser
Alle priser på Rumfriks.dk er incl. 25% moms.
Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser excl. Grønland og Færøerne.

Betaling
Rumfrisk.dk modtager onlinebetalinger med Visa / Dankort, Mastercard, Visa Electron & MobilePay. Vi opkræver IKKE kortgebyrer. Betaling trækkes kun fra din konto, når den fysiske vare er tilgængelig & din ordre afsendes. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prisfastsættelse: Danmark - Kroner (DKK) Rumfrisk.dk bruger en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol direkte mellem dig som kunde og betalingsserveren, hvilket betyder, at dine data IKKE er tilgængelige for www.rumfrisk.dk og er derfor sikker og kan ikke læses af andre udenforstående.

Levering
Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage afhængig af hvad tid ordren foretages. Rumfrisk.dk sender din ordre med følgende:
GLS pakkeshop 49/ GLS hjemmelevering DKK 59,00/ DAO pakkeshop (kommer snart) - du kan os vælge at afhente din pakke (GRATIS) fra vores lager på adr: Industrigrenen 21, 2635 Ishøj.

 

Du modtager altid et sporingsnummer, så du kan spore din pakke fra vores hylder og hjem til dig, medmindre du har valgt at afhente din pakke fra vores lager, så kan du blot afhente den under vores åbningstider som er mandag til fredag fra 11 til 16.

Hvis du ikke har givet tilladelse til at pakken må stilles, og du ikke er hjemme ved leveringen, kan fragtfirmaet være nødt til at enten tage ordren med tilbage eller aflevere den i en pakkeshop.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14-dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtog din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leveres individuelt, løber fristen fra den dag, du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen betyder, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en e-mail til team@rumfrisk.dk eller bruge den standard standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde ved ikke at hente din pakke fra pakkeshop, eller nægte modtagelsen på anden måde, der vil blive m
odregnet kr. 70,00(pr pakke) for omkostninger der er forbundet med at pakken er kommet afsted til dig, og retur til os. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Du får ikke fragtomkostningerne tilbagebetalt.

Returnering 
Når du har underrettet os om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal betale for returnering af pakken, og du er ansvarlig, hvis der opstår skader under transporten.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Varen sendes til:
Industrigrenen 21 2635 Ishøj

BEMÆRK: Vi accepterer kun pakker, der sendes direkte til adressen.

Varens tilstand, når du sender den tilbage
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varens værdi forringes, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.


Vi refunderer betalingen modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi refunderer pengene med det samme betalingsmiddel, som du brugte til købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betaling, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os bevis for at have returneret den.

Vi accepterer kun pakker, der sendes direkte til adressen.
Varen sendes til: Rumfrisk.dk på Industrigrenen 21, 2635 Ishøj

Fortrydelsesret i erhvervskøb
Når der handles B2B, og ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten vil der komme et returgebyr på 20% af beløbet.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder reglerne i købeloven for køb af varer.
Dette betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den specifikke situation. Du skal reklamere inden for en "rimelig tid", efter at du har opdaget fejlen.

Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil klagen altid være rettidig. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) forsendelsesomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for forsendelse, så vi kan refundere dine forsendelsesomkostninger.
Varen sendes til:
Industrigrenen 21 2635 Ishøj
BEMÆRK: Vi accepterer kun pakker, der sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Skade på varen i forbindelse med transporten / ved modtagelsen 
Vi anbefaler, at du undersøger varen når du modtager den og tager kontakt til os efter du har konstateret en transportskade – meget gerne så snart skaden opdages. Du kan sende billeder til team@rumfrisk.dk, på den måde letter du vores arbejdsproces og styrker din egen bevisbyrde for, at skaden er sket under transport og ikke i din varetægt. 


Politik for personoplysninger
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf. Nr. Og e-mail-adresse. Vi registrerer og videregiver de personlige oplysninger, der er nødvendige for at kunne levere varen til dig. De personlige oplysninger registreres hos Jumbo 10er ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Derudover samarbejder vi med en række andre virksomheder, der lagrer og behandler data. Virksomheder behandler kun oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til deres egne formål. Vi arbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse. De data, der er ansvarlige for Rumfrisk.dk, af Jumbo 10er ApS. Du har ret til at blive informeret om, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine personlige data, hvis du anmoder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personlige data behandles i strid med loven. Du kan skrive til os på: team@rumfrisk.dk.

Klageadgang
Hvis du som forbruger ønsker at klage over dit køb, skal du kontakte os via mail: team@rumfrisk.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.nævneneshus.dk 

Hvis du bor i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionen online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 


Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:

Rumfrisk.dk 

Industrigrenen 21, 2635 Ishøj

Email: team@rumfrisk.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________


Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________


Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papirHandelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.07.2021